Lämna gärna ett spår och skriv en rad innan du går
Skrivet av Pappa och Kerstin, den 22. jun, 2012
GLAD SVENSK MIDSOMMAR önskar vi er idag även om ni får omsätta känslorna till er verklighet. Vi ska kasta yxa, pil och titta på små grodorna i hembygdsparken. Därefter sillen och nubben. Än så länge skiner solen på oss men regn väntas till kvällen. Ha det så roligt och var rädda om er! Kramar från oss!
E-post:
Skrivet av Vonzan, den 22. jun, 2012
Hej hopp där borta. känns ju lite som om man e med när man läser :) Ville bara passa på att önska er båda en Trevlig Midsommar.. vädret här e precis som det brukar REGN (i skåne land).kram ta hand om her
E-post:
Skrivet av Öllestorp, den 17. jun, 2012
Hejje!
Hoppas att ni har det enormt bra därborta :D
Här hemma rullar allting på, förutom att Hambo har tappat samma sko som han fick påslagen för bara några dagar sen.. Vi har bosatt oss i tv-rummet så att vi har en större säng, och plats för fler hundar =) Elliebell och Ohini får sova med oss precis som Lillen, Bob och Bill så det blir rätt trångt ändå ^^.
Ellie mår jättebra även om hon såklart saknar er, men hon busar på med Bob och får smaka ostbollar så hon verkar glad iallafall..

Den här helgen har vi bara tagit det lugnt och njutit av ensamheten, men det blir snabbt tomt här utan er och vi ser fram emot när ni kommer hem ;)

Jhonny experimenterar som vanligt med sitt idag, och Emma tar det mest lugnt med hundarna :)

För övrigt mår alla djur bra och allt är i sin ordning!

Ta hand om er =)

Kramar från Jhonny och Emma
E-post:
Skrivet av Helén vid skrivbordet brevid , den 17. jun, 2012
Ser fram emot att följa era äventyr nu i sommar! Fasen vad tomt ditt skrivbord ser ut! Vem ska jag nu prata hund med???
Skrivet av Andreas (i Halmstad), den 17. jun, 2012
Lompoc? Lite Sidewayas, mkt Pinot då antar jag =) Kör försiktigt...
Skrivet av Jan-Ove, den 30. jun, 2010
Äntligen fick jag en inblick i hur ni har det på eder resa i västern, hade glömt adressen till eran dagbok. Fint väder har ni ser jag, här på Hamaröy regnar det mest och är 8 grader.
Skrivet av Jhonny, den 27. jun, 2010
dodge charger. nästa bil tack ^^
E-post:
Skrivet av Kim, den 24. jun, 2010
Alltid lika trevligt att läsa om era äventyr. Hoppas allt är bra med er. Kramar till er båda.
E-post:
Skrivet av Ninni, den 21. jun, 2010
Lämnar ett litet tassavtryck.. =) Mycket trevligt att läsa om era äventyr!

Kram Ninni
E-post:
Webbsida:
Skrivet av En Frände, den 18. jun, 2010
Saknar er!
Skrivet av Äventyrare, den 10. jul, 2009
Vi kommer inte åt att uppdatera hemsidan för tillfället pga nåt tekniskt fel.Vi är i vart fall på väg mot Yosemajt och återkommer så snart vi är tillbaka i "The Civilisäjtion"
Kram på er alla från oss båda!!
Skrivet av Efterlysning, den 7. jul, 2009
Kan vi inte få se lite bilder av Er?! Egentligen sitter ni på ett hotellrum i NY och plockar bilder från nätet =) sten, rötter, sand, vatten, himmel i all ära men....

Huss å ham
Skrivet av Loke tycker till....., den 1. jul, 2009
Lokes första tur i Ulfs BMW -"Det här måste vara den smartaste bil jag någonsin har känt". Sedan duger inte de snygga häftiga t-shirts med pirater, hajar och drakar längre. Nästa t-shirt ska det minsann vara en tjej på, precis som Jhonny har. Och ni vet, Jhonny han är en cooool kille. =)

Puss och kram!
Skrivet av UFO med mamma, den 30. jun, 2009
Jag fick i helgen en första anblick av solen, ja med viss huddistans förstås. Varmt och jävligt. Och inte fick jag bada heller, som om det inte skulle vara nyttigt med annat vatten för ombytes skull. =)

Imorgon ska vi med flapp flapp till veterinären. Hon pussar på mig (fortfarande med huddistans) men jag längtar efter att få trycka på hennes nos på tumanhand.

Annars mår jag bra i magen. Det gungar och skvalpar hela dagarna. Puss och kram! Mamma hälsar så gott.
Skrivet av Äventyrarna, den 26. jun, 2009
Halloj! Tänk att vi tänkte på hur länge du fick vänta på pizzan här förra året,Janne. Liksom då fick vi våran på femton minuter en kvart i år också =) Den var supersmarrig!!

//The Adventures