Lämna gärna ett spår och skriv en rad innan du går
Skrivet av Jan-Ove, den 26. jun, 2009
Hej på er hikers, skönt höra att ni äntligen kommit fram till bergen så ni kan sträcka ut benen på stigarna. Blev besviken att ni inte bojkottar Dominos i Estes park, de suger, hahahaha!
Blir det ett besök vid hotellet där de spelade in The Shining??
mvh Jan-Ove
Skrivet av Lillasyster med UFO, den 22. jun, 2009
Här är allt bara bra. Sitter på jobbet och tänker massor på Er! Birka var med mig igår (söndag 090621) och vi hade en mysig utedag. Hon flappar på Er...flapp, flapp =) Älskar Er!!
Skrivet av Ike, den 20. jun, 2009
Hej Veronica och Puffe, ville önska er en trevlig midsommar..
Här hos Erika & Co har jag det bra trots att jag saknar Er. Idag tog Erika oss på SPA ( kallas för a lá Rastgården ), jag tyckte att lerinpackingen verkade lockande och beslöt mig för den, mkt trevligt var det - men av ngn anledning såg Erika inte så glad ut.. kanske avundsjuk??

Kram kram.../ Ike.
Skrivet av Ninni, den 19. jun, 2009
Trevlig midsommar!!
Webbsida:
Skrivet av Jhonny och Rebecca, den 19. jun, 2009
Hej mammis och Ulfis!
Hoppas att ni har det bra i utlandet. Vi mår bra allihopa, inte minst Birka som hittade till fodersäcken och nästan rullade iväg när vi kom på henne!

På tal om något helt annat så hände det en väldigt tragisk sak här utanför idag, som Jhonny får berätta om vid ett senare tillfälle.

Nåja, vi tänkte äta lite nypotatis och titta på den tredje Matrix filmen ikväll, blir nog inte mycket mer än så :).

Lycka till med resan och glad midsommar på er!
Puss&Kram Jhonny och Rebecca
Skrivet av Karl-Oskar , den 18. jun, 2009
Hello guys
I'm glad that ni pay oss a visit här i Minnesota.
Don't klappa to many dogs.
Have a nice tur to västkusten.
mvh Karl-Oskar
E-post:
Skrivet av Kusin vitamin, den 14. jun, 2009
Hej hoppas att ni har det bra och varmare än va vi ha hä, för hänna är hä bra regne å kallt. Solo har klarat sin SCHH I i Tyskland idag. A:94 B: 80 C:92
Kramisar Kusin
Skrivet av Erika, den 12. jun, 2009
Hej hej!! Håret är säkert jätte fint Veronica.. =)
Ville bara säga att allt går jätte bra här. Ike och Orso trivs jätte bra ihop, oftast använder Ike Orso som kudde när dom sover och Kinna trivs med att ha ännu en hane att bossa runt och någon att springa med på långpromenaderna..

Massor m kramar/Erika & Co.
E-post:
Skrivet av Ninni, den 11. jun, 2009
Saarloos token följer minsann eran resa med spänning!!! =) Hemtam som jag är så får jag ju hybris bara jag lämnar Borås så chansen att jag skulle hamna "over there" är...tja....obefintlig! ;)

Ninni
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Lillasyster yster, den 10. jun, 2009
Hej mina älsklingar! Ni må tro att jag blev glá när Mats frivilligt tog sig rollen som tuggleksak medan Jhonny kämpar i oljan. Jag tror att han är lite stolt då hon ´faktiskt blir otroligt glad att se honom. Mats ska hjälpa Rebbe hem från Arlanda i kväll, jag tror mest att det handlade om att få köra ett vrålåk =)
Allt är bara bra med oss. Vi saknar ER massvis. Puss och kram! /Therése, Jhonny, Mats, Loke och UFO.
E-post:
Skrivet av Äventyrarna, den 30. jun, 2008
Du kan tro vi saknar dig på den här resan "Avundsjuk" Hoppas nu bara att det inte var du som var det krypet jag klämde ihjäl på parkeringen idag.=) Barney får det bra och ni kan skaffa en kamrat som bättre passar er. Jag vet hur det känns dock!! Älskar och saknar dig så mycket!!

// Syster
Skrivet av Therése, den 29. jun, 2008
Barney har flyttat. Han kommer få ett jättefint hem OCH kompisar. Ändå känns det bara jobbigt...
Skrivet av Avundsjuk, den 28. jun, 2008
Visserligen tyckte jag att det var taskigt att bli en utbyting det här året. Det har ändå känts okej då jag har fattat att varken Jompa eller Puffe klarar av mer än en tjej en längre tid (iaf inte av Veronica-Therése kaliber) =)
Men nu när jag fått se "Josemajt" bilderna undrar jag om ni inte kan ta emot mig? Jag kommer nämligen med planet, inlindad i silvertejp så att dom tror att det är en silverfisk som kravlar på golvet. Planen är vattentät...

Jag gör vad som helst!!!
E-post:
Skrivet av Erika, den 27. jun, 2008
HEEEEJ igen!!!!

Ville bara skvallra att jag har hemsida nu igen!
Saknar er.
Puss & Kram!
E-post:
Skrivet av Erika & Co., den 26. jun, 2008
Hey there på er alla!!! Vi saknar er massor oxå!! Gud vad jag har skrattat när jag läst dagboken, vad roligt ni verkar ha det! Ohini mår bara bra, har bl.a. åkt motorbåt och varit på grytträning.. =)

Har även fått tillökning i familjen, den nya mannen i mitt liv, han heter Rocky Balboa och är en tuff och fräck liten sak.

Ha det så bra nu så syns vi snart!!!

Massor med pussar och kramar!!!
PUSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E-post: